SIKS | Elevberättelser
För- och grundskola med eget fritidshem och ett interkulturellt förhållningssätt som genomsyrar hela verksamheten.
skola,interkulturell,grundskola,förskola,fritidshem,pedagog,lärare,skolmiljö,tydliga regler,salsavärde,studier,elevers delaktighet,tydliga mål,demokratisk värdegrund,likvärdighet,kompetensutveckling,karriär,
16184
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16184,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hoden, årskurs 7

På SIKS är alla vänner och lärarna anpassar sig efter min kunskap. Min dröm är att bli läkare och författare, hjälpa människor.

Maram, årskurs 8

På SIKS finns elever från olika delar av världen. Lärarna är bra, skolan har bra mat och är inte snål. Lärarna hjälper när det behövs och vill att jag lyckas, tänker på min framtid. När jag blir stor ska jag bli psykolog eller advokat.

Suaddo, årskurs 7

På SIKS får man de betyg man förtjänar. Jag lär mig hela tiden något nytt och skolan känns som en familj. Jag ska bli framgångsrik företagare.

Mariam, årskurs 7

På SIKS lär jag mig engelska, svenska, matematik, bild, gymnastik och en massa annat jättebra. Det beror på lärarna som har bra genomgångar. Jag drömmer om att bli tandläkare eller apotekare.

Lul, årskurs 8

På SIKS försöker alla lärare hjälpa till så mycket de kan. Lärarna ser varje elev och vill att de ska lyckas. De anpassar sig efter mig. Jag tänker bli läkare i framtiden och hjälpa andra människor.